Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Jon Berg Eriksen kvartett // Emanuel Vigelands mausoleum

arrangementet ble avsluttet

Jon Berg Eriksen kvartett // Emanuel Vigelands mausoleum

Fra 379,00 NOK

Sted

Dato

23. Juni 2024, 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Mannskor dekomponert: Jon Berg Eriksen kvartett i Emanuel Vigelands mausoleum

Dato og tid: 23. juni 2024, kl. 17:00

Pris: NOK 179,00 - 379,00

Type: Konsert med sangkvartett/Poulenc/Mendelssohn/norske toner/barbershop

Bli med oss for en uforglemmelig ettermiddag i Emanuel Vigelands museum hvor tonene fra Jon Berg Eriksen kvartett vil fylle den enorme akustikken med musikk. Den profesjonelle sangkvartetten består av Henrik Sam Eyde, Jon Berg Eriksen, Filip Berg Eriksen og Alexander Sandved og vil fremføre fantastisk musikk av Poulenc og Mendelssohn samt norske og amerikanske melodier som er som skrevet for den flotte akustikken i Mausoleet. 

Emanuel Vigelands mausoleum er et av de mest spesielle rommene i Norge. Det enorme kunstverket "Vita" dekker vegger og tak, og rommet hviler i et stummende mørke som det tar tid å bli vant til. Sammen med dette er det en enorm akustikk som gjør det mulig å synge i harmoni med seg selv - et rom som innbyr til vokal musikk på høyt nivå! Det blir med andre ord ikke bare en konsert, men en hel sanseopplevelse som inviterer til ettertanke og indre ro.

Det er kun plass til 30 publikummere. Sikre deg din billett i dag for å høre Fire bønner av Frans av Assisi av Poulenc, vakre sanger om lengsel og sorg av Mendelssohn, glade norske mannskorsanger og forsøk på barbershop i halvt tempo - en klangopplevelse av de skjeldne!

Lokale

Emanuel Vigelands museum, Grimelundsveien 8, 0775 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer