Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Jon Berg Eriksen kvartett // BRUDDET, TJØME

arrangementet ble avsluttet

Jon Berg Eriksen kvartett // BRUDDET, TJØME

Fra 299,00 NOK

Sted

Dato

27. Juni 2024, 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Jon Berg Eriksen kvartett // BRUDDET PÅ BRØTSØ, TJØME

Pris: NOK 299,00

Dato og tid: torsdag 27. juni 2024, kl. 18:00

Type: Konsert med sangkvartett/barbershop&shanties

Vi avslutter vår sommerturné med utendørskonsert på nydelige Tjøme! Gjør deg klar for en kveld fylt med uforglemmelig musikkopplevelse i Bruddet på Brøtsø! Jon Berg Eriksen kvartett er en proff sangkvartett med sangere fra Griegakademiet i Bergen, Norges musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Jon, som selv er fra Tjøme i likhet med sin bror Filip, har de siste årene blant annet ledet både mannskvartetten Tre Skjeggete Menn og Ensemble Rex som vant 1.pris under NM for kor 2023.

Her blir det å høre en fantastisk blanding av musikk - noen favoritter fra barbershop-verden, kjente amerikanske melodier, sjømannsviser & shanties samt norske mannskorsanger i strålende harmoni. 

Bli med oss den 27. juni kl. 18:00 for en konsertopplevelse utenom det vanlige. Kjøp billettene dine i dag eller i døra og bli med på en musikkfest i et spektakulert konsertsted med naturlig akustikk og fuglesang blandet med stemmene fra Jon Berg Eriksen kvartett. Dette blir en sommerkveld du vil huske lenge!

Tenorer: Henrik Sam Eyde & Jon Berg Eriksen
Basser: Filip Berg Eriksen & Alexander Sandved

Lokale

Bruddet på Brøtsø, Brøtsøveien 94, 3145 Tjøme

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer