skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Jømnvangs vårkonsert 2023 - med Tom's Diner!

arrangementet ble avsluttet

Jømnvangs vårkonsert 2023 - med Tom's Diner!

Fra 325,00 NOK

Sted

Dato

12. Mai 2023, 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Tom's Diner kommer til Jømnvangs vårkonsert 12. mai! Dette blir et gledelig gjensyn med trioen som også spilte på vårkonserten i 2017: Tom Steinar Lund, Frøydis Grorud og Torun Eriksen!

Tom’s Diner har eksistert siden begynnelsen av 1990-tallet, og vårkonsertens besetning har spilt sammen, til og fra, siden årtusenskiftet. – Her blir det like gjerne Cornelis Vreeswijk som Stevie Wonder, Monica Zetterlund, A-ha og Susanne Vega. Kort oppsummert musikk vi liker, særlig fra tidsperioden fra 1960-tallet og fram til 1990-tallet, sier Tom Steinar Lund.

På hovedbildet ser du medlemmene i Tom's Diner utenfor en filet-fabrikk på Sortland Jazz-festival i 2016, hvor artistenes musikalske overskudd og verbale mellom-stikk ikke akkurat falt i fisk, snarere tvert i mot…!

Tom Steinar Lund bør være godt kjent for Jømnvangs konsertgjester, og for musikkglade i Elverum forøvrig - han har ledet vårkonsertene i alle år siden Folkets Hus Jømnvang startet opp med disse tilbake i 2010, og har hatt med seg en rekke artister av topp nasjonalt format til scenen på Jømna. I tillegg har han vunnet Spellemannsprisen, blitt tildelt Vidar Sandbecks kulturpris, væt kåret til "Årets Elverumsing" og medvirket på en rekke musikalske produksjoner og utgivelser i tillegg til de mange han selv har stått for.

Frøydis Grorud har også stått på scenen på Jømnvang ved flere anledninger, ikke minst da Tom's Diner i 2017 hadde vårkonserten. Hun er også kjent fra en rekke NRK-opptredener, ikke minst som fast musiker i en årrekke i "Beat for beat". Og i Elverum spilte hun like oppunder jul sammen med bl.a. Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel under julekonserten i Elverum hovedkirke.

Torun Eriksen er en merittert tekstforfatter og vokalist, kanskje mest kjent fra Chipahua der hun synger sammen med Inger Lise Rypdal, Maj Britt Andersen og Freddy Dahl, og hun har også flere egne utgivelser og har medvirket på flere andre. Sammen med tyske Jazzchor Freiburg har hun turnert i både Europa og Asia og hatt konserter i bl.a. Japan, Sør-Korea, Frankrike og Tyskland.

Vi nevner også at Frøydis Grorud og Torun Eriksen har gitt ut "Sanger om glede og fred" sammen.

Det er klart for en ny stor konsertopplevelse på Jømnvangs tradisjonsrike kulturscene! Sørg for å sette av fredag 12. mai, og skaff deg billetter nedenfor. Billettene til årets vårkonsert koster 325 kroner.

Lokale

Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer