JOARFESTEN 2019

24. August 2019, 15:00 - 23:00

Ingrids Bakgård, Kongens gate 26, 8006 Bodø

Kjære Familie, Venner og Kollegaer av Joar Eriksen

Invitasjon til fest: Lørdag 24. August kl. 15.00

OBS! DETTE ER EN OVERRASKELSESFEST FOR PAPPA, OG DET ER DERFOR VIKTIG AT HAN IKKE VET NOE OM DETTE !

Som pappas nærmeste vet dere alle at pappa for tiden gjennomgår behandling for sin kreftsykdom. Vi fikk beskjed i fjor sommer om at sykdommen ikke kan kureres, men at han allikevel kan få flere gode år, så lenge cellegiften gjør jobben.

Snart har pappa gjennomført en lengre cellegiftkur, som etter forholdene har gått meget fint. Han fikk gode svar ved siste kontroll, og har snart et lengre opphold i behandlingen. Det betyr at han i løpet av de neste månedene mest sannsynlig vil være i ganske god form, og denne muligheten ønsker Even og jeg å benytte oss av!

Vi har vært i kontakt med en del av dere, og kommet fram til at vi ønsker å invitere så mange som mulig av pappas familie, venner og kollegaer til en større fest for pappa Lørdag 24. August kl. 15.00.

Vi ønsker å arrangere en fest, hvor vi feirer pappa som person. For alt han er. En fest hvor hans nærmeste familie, venner og kollegaer kan samles, uten annen grunn enn å feire selve livet, og pappa. Vi håper mange har mulighet til å dele denne dagen med oss!

Arrangementet vil etter planen finne sted i bakgården hos meg (Ingrid) i Kongens Gate 26 i Bodø. Her vil det bli satt opp partytelt, bord og benker mm. Skulle det være mange påmeldte (noe vi selvfølgelig håper på), har vi også mulighet til å flytte arrangementet til et sted med mer plass. Det vil bli servert ett lite måltid i 17-tiden, og det vil gjennom dagen være en del underholdning og taler.

Det vi ønsker fra dere som er invitert er:

  • Meld dere på arrangementet ved å trykke på "finn billetter". 
  • Vi håper det er greit for alle å bidra med et lite beløp til de som lager i stand maten, og for underholdningen vi har leid inn. Derfor har vi lagt til billetter i påmeldingen. Alt av overskudd går uavkortet til WWF Verdens naturfond, som er en miljøorganisasjon pappa setter stor pris på. 
  • Ta med deg det du selv ønsker av drikke. Det serveres alkoholfri drikke til maten, og kaffe senere på kvelden!
  • Vi ønsker svært gjerne at noen vil bidra underveis gjennom dagen, det være med en liten tale eller underholdning. Hvis du/dere har planlagt noe, ta kontakt med meg (Ingrid) på mail: ingrideriksen@hotmail.com.
  • Kakebakere! Vi søker noen snille kakebakere – hvis du kan bidra her, send en mail: ingrideriksen@hotmail.com
  • Husk varme klær – Det vil være tak over hodet skulle det regne.
  • PÅMELDINGSFRIST 15. August !

OBS! DETTE ER EN OVERRASKELSESFEST FOR PAPPA, OG DET ER DERFOR VIKTIG AT HAN IKKE VET NOE OM DETTE !