skip to main content
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

JENNY AUGUSTA & HELGELANDSKYSTEN SPELEKVINNELAG

arrangementet ble avsluttet

JENNY AUGUSTA & HELGELANDSKYSTEN SPELEKVINNELAG

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

22. November 2023, 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Jenny Augusta Enge har vært en gjenganger på vise- og popscener i Norge gjennom det siste tiåret, både som soloartist med opptredener på Norske Talenter og på Melodi Grand Prix. Hun har samarbeidet med torader-spiller Hilde Fjæringøy ved flere anledninger, blant annet på 2019-utgivelsen «E e ho som søng woho». På samme plate medvirker også felespiller og spelemannspisvinner Inger Hannisdal! I prosjektet «Helgelandskysten Spelekvinnelag» har de tre gått sammen om å skrive ny musikk sammen, for gitar, torader og fiolin. Og for anledningen også sang! Her er den fantastiske vokalisten Astrid Steen med på å forsterke Spelekvinnelaget!

Dørene åpner 18:00, konserten begynner 19:30

Lokale

Josefine Visescene, Josefines gate 16, 0351 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer