Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Jeanne Dielman (1975)

arrangementet ble avsluttet

Jeanne Dielman (1975)

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

8. Mars 2016, 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Det er 8 mars og vi vil feire en av de mest banebrytende kvinnelige regissørene som har eksistert.

Dagene før 8. mars er det Feminismeuka på Neuf, hvor flere organisasjoner på Det Norske Studentersamfund arrangerer feministiske arrangementer for å varme opp til og feire kvinnedagen.
Program: https://www.facebook.com/events/1663550410562262/

Den nylig avdøde Chantal Akermans epos om en enslig husmors hverdag i Brussel regnes som et av de definitive mesterverkene innen feministisk film, og film generelt; der vi ser, i omhyggelig iscenesettelse, alt man ikke ser en kvinne gjøre i filmer. Den ofte tause, men rutinerte Jeanne brygger kaffe, børster håret, tar heisen, strikker en genser til sønnen og prostituerer seg for å få ting til å gå rundt, i all hverdagslighet. Dette dokumenteres nøye over tre døgn. Men på et eller annet tidspunkt skjer det noe som skaper små og, etter hvert, store omveltninger i de daglige ritualene.
De siste tiårene har Akermans film blitt diskutert og analysert i enorme mengder. Med det spesifikke handlingsforløpet og stillestående kameraet framstår filmen som hypnotisk, der en synker inn til å leve i samme rom og tid som karakterene. Samtidig åpner mangelen på klipping og progresjon for en usedvanlig rik verden av tanker og spørsmål om Jeannes tilværelse.
En unik og fascinerende filmopplevelse.

English:

A lonely widowed housewife does her daily chores, takes care of her apartment where she lives with her teenage son, and turns the occasional trick to make ends meet.

Fakta:
Regissør: Chantal Akerman
Årstall: 1975
Land: Belgia
Undertekst/Subtitles Engelsk/English
Format: DVD
Lengde: 201 min.

Pris: 40,- / 60,- + kontingent 25,- (kontingent betales ved førstegangsbesøk og er semesterbasert)

Billetter kan kjøpes i døra.

Arrangør

Lokale

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer