Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

ItaloBrothers // Heidis Bier Bar Bergen

arrangementet ble avsluttet

ItaloBrothers // Heidis Bier Bar Bergen

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

23. Mars 2023, 21:00 - 24. Mars 2023, 02:30

Beskrivelse

ITALO BROTHERS LIVE PÅ HEIDIS BIER BAR BERGEN 😍

Nytt år, nye konserter og vi starter sterkt med ItaloBrothers!

Hele veien fra Holland, med de gode kjente sangene som "Stamp on the ground", "Summar air" og "My Life is a party", kommer ItaloBrothers på en ny og vill fest med dere! Det sørges for god stemning og en konsert du sent vil glemme 🥳

Dere vil ikke gå glipp av den! 


Kan ikke garantere inngang etter 23:00.
Kjøpte billetter refunderes ikke.
ID20.

Arrangør

Opplev fantastiske fester hos oss – inspirert av afterski og oktoberfest – året rundt!

Du finner Heidi og Anton rundt om i landet, spradende rundt i tyrolerkjoler og lederhosen, klare for å skape fantastiske minner sammen med våre flotte gjester.
Bli med oss å danse på bordene i en helt magisk atmosfære!

Lokale

Heidi's Bier Bar - Bergen, Håkonsgaten 27, 5015 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.