Istårn

Istårn

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

2. Desember 2022, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Istårn har jobbet i flere år med å få produsert et album som kan utfordre tradisjonene i black og ekstremmetallsjangrene! For første gang spiller vi gjennom alt materialet på albumet live, og denne konserten vil fungere som en showcase på hvordan en kan få forskjellige opplevelser fra albumet i en live setting enn bare en lytteopplevelse fra platen. Med oss har vi supportband som vi selv mener har gode forutsetninger for å kunne gi en ny driv til de ekstreme uttrykkene som finnes i metalsjangeren. Dette er håndplukkede band som vi har tro på, og de har interessante uttrykk på hver sine sider av metalspekteret

SUPPORT: FRETMIDEN

Fretmiden er et hardtslående metal band fra Bergen, som introduserer et nyskapende lydbilde med særpreg og en dose prog. Fretmiden bringer et solid sceneshow med en brutal attitude, og det er ikke tvil om at dette er musikk man kan relatere seg til. Musikken er brutal og full av kjappe breaks og riff. Fretmiden lar seg inspirere av ulike band innen sjangrene death metal og deathcore. Lydbildet er også preget av de mer progressive metal sjangrene.

Bandet startet i 2015, og i løpet av de første månedene av 2016 ble de første demoene sluppet.

Siden den gang har bandet etablert seg som et svært bra live band og de slapp sin første plate i 2017 (Omen) og sin andre plate i 2021 (Bashaea)

SUPPORT: SØSTRE

Søstre ble etablert i Bergen i 2018. Siden da har de sluppet én EP og er nå i prosessen med å gi ut sitt første album i samarbeid med Loyal Blood Records. Bandet byr på et audiovisuelt angrep med ritualistiske undertoner og musikken er aggressiv, kompleks og pønkete. De fire medlemmene har bred erfaring fra ulike musikalske prosjekter og bidrar alle i den kreative prosessen. Liveshowet er preget av egenproduserte visuelle effekter, svette, energi og fri utfoldelse. Søstre vil alltid prøve å overgå seg selv.

SPECIAL GUEST: UHYRE

Uhyre er et flunkende nytt metalpunk-prosjekt med inspirasjoner hentet fra svartmetallens første bølge. Der er elementer av punk, thrash og rock n roll, kombinert med raspen og gufset til åttitallets ondeste gitarrabagaster.

Dørene åpner 20:00

cc: 200,-

18+

Arrangør

SKUR 14 arrangerer i hovedsak musikk og kulturarrangementer.

Lokale

Skur 14/Øvingslokaler i Bergen AS, Holbergskaien 1, 5004 Bergen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.