skip to main content

Irsk Sommarkveld uti O´n Lørdag - med båt fra Steinshamn og Sandøya

Få billetter igjen

Irsk Sommarkveld uti O´n Lørdag - med båt fra Steinshamn og Sandøya

Fra 225,00 NOK

Sted

Dato

6. Juli 2024, 20:00 - 7. Juli 2024, 01:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Lørdag 6. juli lager vi fest på BarO´n igjen, med en musikalsk reise i det irske landskapet. I fjor var det helt utsolgt og vi gleder oss til å komme tilbake. Og kanskje er linken mellom frigjøringskampen på Ona og Sandøya, og Irlands lange kamp for uavhengighet ikke så fjernt fra hverandre. Vi oppfordrer til minimalt med våpenbruk :-) men desto mer til å synge med og lage stemning sammen med oss. Skål og velkommen! 

Kjøper du billett med båttransport med M/S Lagertha t/r Steinshamn og Sandøy, så går båten fra Steinshamn 18.30, med retur ca 01.00 fra Ona.

BILLETTER UTEN BÅT ER UTSOLGT, MEN VI HAR SATT OPP EKSTRAKONSERT FREDAG 5. JULI. SE EVENT PÅ HUSTADVIKA ADVENTURE SINE FACEBOOK SIDER.

Hilsen Egil, Tobias, Hanne og Terje

Arrangør

Lokale

Bar-On, Onakaia, 6483 Ona

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer