Introduksjonskurs i parkour for voksne

arrangementet ble avsluttet

Introduksjonskurs i parkour for voksne

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

31. August 2022, 16:30 - 28. September 2022, 17:45

Beskrivelse

Vi har fått pengestøtte fra Erasmus+, så billettene er gratis

Kurset vil foregå utendørs på 3 forskjellige plasser 16:30-17:45 på Onsdager. De 2 første gangene er vi I ilaparken. De 2 neste er vi på Berg studentby, og den siste gangen er vi ved nedre singsakerslette studentby.

Du trenger ikke være spenstig eller atletsik for å holde på med parkour, men du blir sansynligvis det av å holde på.


I dette kurset vil hovedfokuset være på å lære bort hvordan man praktiserer parkour. Vi som praktiserer parkour finner muligheter for å leke ved hjelp av omgivelsene våre, forskjellige måter å bevege seg i omgivelsene, og vanskelige utfordringer som vi løser ved hjelp av parkour-prosessen. For eksempel å balansere bort et gjerde, klatre opp en vegg, og hoppe fra en plass til en annen. Dette er noe vi bruker for å bevare god helse, bygge mental styrke til utfordringer vi møter på andre arenaer, og for å ha det gøy.


Vi håper du kan tilpasse parkour til å bli en resurs i ditt liv, uansett om du ønsker å bli så god som mulig, gjør det for helsens del, eller ønsker å lære å praktisere parkour prosessen for problemløsning i hværdagen/jobb/skole.


Trenerne på dette kurset er Martin, Fredrik og Chris


Bli med 😁

Arrangør

Vi gjør de tilltakene vi tror er mest effektive for å få folk til å være aktive, og for å skape en possitiv kultur rundt aktivitet.

Lokale

Ilaparken Ilaparken, Unnamed Road, 7018 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.