Introduksjon til Enneagrammet

Professor Olav Hanssens vei, 4012 Stavanger
9. November 2021, 18:30 - 20:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Hvem har vel ikke sagt i frustrasjon når man blir misforstått; "det var ikke sånn jeg mente det- jeg ville jo bare at du .........." 

De fleste som møter Enneagrammet for første gang sier de får seg noen A-HA opplevelser, både på egne vegne og i forhold til forståelsen av mennesker de omgås med enten privat, på jobb eller i andre sammenhenger. De fleste vil kjenne seg godt igjen i en eller flere av de 9 ulike Enneagramtypene. 

Enneagrammet er en modell som beskriver 9 ulike adferdsmønstre/ strategier mennesker kan ha for å møte sine omgivelser. Disse adferdsmønstrene er svært ulike og motiveres av ulike faktorer. Kunnskapen om Enneagrammet og teoriene bak er et verdifullt verktøy for å optimalisere samarbeid og kommunikasjon i ulike relasjoner enten det er privat eller jobbrelatert.

Enneagrammet er verktøyet for deg som ønsker en bedre forståelse for deg selv og deg selv i relasjon til andre. Er du nysgjerrig og vil vite mer? Da er du velkommen som deltaker på denne gratis introduksjonen til modellen.

Mai Kristin Nilsson har lang erfaring innen HR, endringsprosesser, organisasjonsutvikling, ledelse, lederutvikling og team utvikling. Hun er sertifisert Coach og har en Enneagram Master utdannelse. 

Hun er stifter og daglig leder av Compita HR Partner AS. Selskapet tilbyr HR tjenester til virksomheter, team- og lederutvikling, personlig utvikling/ coaching, kurs og foredrag. 

Vil du ha flere eventer?

Meld deg på her for å få et samlet event-utvalg på e-post