Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Intimkonsert med Jan Johansen

arrangementet ble avsluttet

Intimkonsert med Jan Johansen

Fra 325,00 NOK

Sted

Dato

2. Mars 2024, 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Jan Johansen, som har vært aktiv i flere tiår og internasjonalt populær, er en svensk sanger hvis debutsingel, "Se På Mej", var en topphit som tok tredjeplassen under Eurovision Song Contest i 1995. Han ble født 9. januar 1966 i Stockholm, Sverige, og er sønn av den svensk-norske jazztrommeslageren Egil Johansen . Han brast inn på den svenske musikkscenen i 1995 med storhitsingelen "Se På Mej", som toppet listene i ni uker og tilbrakte 20 uker på topp ti. Sangen var også en Topp ti-hit i nabolandet Norge. Johansen ble valgt til å representere Sverige på Eurovision Song Contest 1995 med "Se På Mej", og endte på tredjeplass. I mellomtiden debuterte han i full lengde med Johansen (1995), som tilbrakte ti uker på topp ti og toppet seg som nummer to. Selv om Johansen scoret et par oppfølgingshits med singlene "Mitt Hjärta I Din Hand" og "Kommer Tid, Kommer Vår", kunne sistnevnte en duett med Jill Johnson, hans andre album, Johansen 2 (1996), ikke konkurrere med suksessen til forgjengeren, som ikke klarte å knuse Topp 20 i verken Sverige eller Norge (hvor "Kommer Tid, Kommer Vår" var en stor hit). I en uhellsvending traff han ikke hitlistene igjen før etter århundreskiftet. Comebacket hans kom i 2001 da han tok fjerdeplassen i årets Melodifestivalen-konkurranse med hitsingelen «Ingemansland». Det medfølgende fullengderalbumet, Fram Till Nu (2001), var også en hit. Johansen kom tilbake til Melodifestivalen to ganger til, og tok en syvendeplass i 2002 med Topp 20-hiten «Sista Andetaget», og andreplass i 2003 med topp ti-hiten «Let Your Spirit Fly», en duett med Pernilla Wahlgren . Sangene ble inkludert på de respektive albumene Hela Vägen Fram (2002) og X My Heart (2003). Han forble aktiv i de påfølgende årene, og scoret sporadiske treff nå og da i både Sverige og Norge.

Lokale

Tune Prestegård, Tuneveien 7, 1710 Sarpsborg

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer