Instratreff Nord-Norge

arrangementet ble avsluttet

Instratreff Nord-Norge

Billetter fra 1,299,00 NOK

Sted

Dato

1. April 2022, 18:00 - 3. April 2022, 15:00

Beskrivelse

Instatreff Nord Norge er endelig i Tromsø, og skulle i utgangspunktet arrangeres den 20. mars 2020. Pga Covid-19 har vi måtte utsatt det enda en gang til 2. april 2022.

Velkommen til en dag fylt med inspirasjon innen interiør, styling, foto og Instagram tips. Det blir spennende konkurranser hvor deltagerne får prøve seg på ulike stylinger etterfulgt av fotokonkurranser. Det blir foredrag om årets trenderm kjøkken, farger samt styling og fototips. Vi har mange flotte samarbeidspartnere med oss på laget som har sponset fantastiske premier til de ulike konkurransene. Men også til en helt fantastisk goodiebag som hver deltager får utdelt. Billettprisen inkluderer også lunsj, frukt, mineralvann, 3-retters festmiddag ink. en enhet. Vi skal også få prøve oss på glassblåsing hos Blåst Tromsø hvor alle får servert et glass bobler. Hele helgen får deltakerne også gode rabatter hos flere interiørforretninger i Tromsø.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en inspirerende dag. Begrenset antall billetter, så ikke nøl for lenge med å melde deg på. 

Lokale

Tromsø, Tromsø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.