Inspirasjonsdag i Nord-Norge

22. April 2017, 13:00 - 17:00

Thon Hotel Nordlys, Moloveien 14, 8003 Bodø


"Jeg ble fort glad i FitLineproduktene og følte meg friskere og mer opplagt enn jeg hadde vært på lenge. Derfor var veien kort til å starte å "sladre" om produktene. Og det gjorde jeg - hver dag, med alle jeg møtte. Vanskeligere enn det var det ikke!"

Du kan glede deg til detaljene bak denne historien, og mange flere historier: den 22.04.2017 holder vi et litt annerledes Business Akademi i Bodø og kaller dagen en Inspirasjonsdag.

Hva kan du ellers glede deg til den 22.04.?

  • Energi - folk som bruker FitLine har masse energi! Gled deg til å fylle opp energitanken både fra produktene våre og menneskene som er til stede!
  • Inspirasjon - gode produktresultater ligger i bunnen for all aktivitet hos våre distributører. Vi har fått med oss et knippe energifylte mennesker til å fortelle om hva som er drivkraften i nettopp deres hverdag
  • Hvordan og hvorfor fungerer FitLine: Kunnskap og egne resultater - dette er utgangspunktet for dagens foredragsholder. Lett forståelig og fengende informasjon om produktene og hva god helse gjennom riktig mat faktisk innebærer.
  • God helse eller god inntekt - eller "takk, begge deler"? Det kalles "Folkets Franchising" - et forretningskonsept som involverer både teamarbeid, salg og egen utvikling. Leker du med tanken om å anbefale FitLine til andre mennesker, får du et godt innblikk i mulighetene på et Business Akademi.

Dessuten kan du - som vanlig - glede deg til supre tilbud og en suveren overraskelse!


Billett

Stengt


Gratisbillett

Stengt