Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland

Sted

Dato

10. Juli 2022, 19:00 - 20:15

Beskrivelse

Utekonsert med Ingebjørg Bratland trio i Ringebu Prestegard.

Ingebjørg Bratland er knapt fylt 30 år, men hun er allerede kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg.
Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen. 

Sett av kvelden for å få oppleve en fabelaktig formidler! En konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter.

Det blir mulighet for å kjøpe kaffe/te og biteti i kafeen i Prestegarden. Noen stoler blir satt opp, men vi anbefaler å ta med egen stol/sitteunderlag. 

Kle dere etter været.

Barn under 16 år: gratis.

Velkommen til Ringebu Prestegard.

Arrangør

Sommerkonsertene i Ringebu er en frivillig komité som har i oppgave å arrangere konserter i Ringebu stavkirke i Juni/Juli. Vi setter sammen et bredt program, som vi håper treffer de fleste. Gå inn å sjekk ut årets konserter!

Lokale

Ringebu prestegård Ringebu prestegård, Vekkomvegen 433, 2630 Ringebu

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.