Gå til hovedinnhold

Improteater

Improteater

Fra 80,00 NOK

Sted

Dato

22. August 2024, 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

🎭 Improteater 🎭 

Er du klar for en kveld fylt med latter, kreativitet og uforutsigbare vendinger? Bli med oss på Improteater, arrangert av 5.etage, og opplev teater som du aldri har sett det før!

📅 Tid & Dato: 22. august 2024 kl. 18.00

📍 Sted: 5 Etage

💸 Billetpriser: Fra 80,00 NOK til 160,00 NOK

Forbered deg på en strålende kveld hvor alt kan skje, med talentfulle skuespillere som skaper magi på scenen uten manuset i hånden. Dette er en unik mulighet til å være vitne til teater i sin mest spontane og levende form.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å le høyt, bli overrasket og kanskje til og med se deg selv som en del av showet. Sikre deg billetter nå, før de blir utsolgt!

Kom og opplev en kveld som garantert vil gi deg minner for livet. Vi sees på improteater!

Arrangør

Vi tar vare på deg!

Vi hjelper deg å legge til rette for at ditt arrangment skal bli en størst mulig suksess for både deg og dine gjester. Sammen finner vi gode løsninger innen servering, borddekking, underholdning og annet.

Vårt mål er at ditt arrangement skal bli en fantastisk og minneverdig opplevelse.

Lokale

5 Etage, Rådhusgata 5, 2212 Kongsvinger

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer