Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Hva er egentlig bevissthet?

arrangementet ble avsluttet

Hva er egentlig bevissthet?

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

8. April 2016, 18:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Vår egen bevissthet er noe av det vi er mest fortrolig med i livet. Den representerer alt vi ser, hører, kjenner, tenker, føler, husker og drømmer. Bevisstheten som subjektivt fenomen utfordrer den objektive og empiriske vitenskapen. Hvordan kan bevisste opplevelser oppstå fra fysiske og kjemiske prosesser i hjernen?

Akademisk Vorspiel inviterer Johan Fredrik Storm til å snakke om nyere bevissthetsforskning. Storm er professor ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo og leder for Forum for Bevissthetsforskning.

Kveldens ordstyrer er Siri Braekhus Haugsand. Siri studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Litt om konseptet Akademisk Vorspiel:
Akademisk Vorspiel presenterer tema og personligheter som har preget og preger akademia og samfunnet. Vi arrangerer foredrag, intervjuer, og samtaler om semesterets mest aktuelle temaer, til det mer sære og smale.

Sted: Betong

Arrangør

Lokale

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund, Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer