Humorgalla til inntekt for en god sak

17. August 2018, 20:00 - 23:00

Rederiet - Nattklubb, Vestre Strandgate 12, 4610 Kristiansand

Kjære deg!

Du er herved invitert til en kveld av de sjeldne her i Kristiansand. I samarbeid med lokale humorister tenkte vi å stelle i stand en aldri så liten humorgalla for å samle inn penger til et godt formål, som vi denne gangen har bestemt oss for skal være Barne -og ungdomsavdelingen ved Sørlandet sykehus som utreder og behandler kreftsyke barn fra 0 til 18 år. ALT overskudd denne kvelden vil uavkortet gå til dem, så vi håper så mange som mulig vil ta turen for en god latter denne kvelden.

Med oss på laget har vi de husvarme guttene i improgruppen Bare Flaks, den lokale stand up-komikeren Kristine Hope, den ikke-lokale humorjenta Silje Urke Antonsen og de lokale pokalene i bandet Piss i motvind som skal avslutte hele kvelden med en konsert som garantert kommer til å få en del hjerterytmer til å gå ut av takt.

Hele kvelden ledes av sjølveste'n Lars Berrum, en komiker som for alvor har begynt å gjøre seg kjent i det norske landskap ved å trenge seg gjennom diverse TV-skjermer. Han er tidligere kjent fra blant annet TV-programmene "Berrum og Beyer", "Norske fordommer" og "Aktiv på dagtid". Han har også vunnet Bærum kommunes idrettsstipend (flott tilleggsinfo det der, takk, Wikipedia.

Uansett, dette blir garantert en kveld fylt med latter og moro, så vil vil anbefale folk å møte opp tidlig for å sikre seg god plass.
Håper vi sees, og at så mange som mulig vil være med å stille opp for en god sak :)

Showstart: 21:00 (dørene åpner 20:00)
Billetter: 100,- (ved forhåndsbestilling og for studenter i døra) / 150,- i døra (ikke-student)


Humorgalla

Stengt