skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Huldra/Hechicera

arrangementet ble avsluttet

Huldra/Hechicera

Fra 230,00 NOK

Sted

Dato

23. Oktober 2023, 20:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Hanne Tveter er verdensmusikk-artist og jazzsanger og har gjort seg bemerket hos publikum og presse i Spania, Mexico og hjemme i Norge med sin helt egne fusjon av musikalske uttrykk. Hennes nye album «HULDRA» er et samarbeid med spanske musikere og kobler jazz med flamenco, norske folketoner og salmer.

Hanne Tveter es artista de música del mundo y cantante de jazz y se ha hecho un nombre entre público y prensa en España, México y Noruega con su propia fusión musical. Su nuevo disco «HULDRA» (Hechicera) es una colaboración con músicos españoles y mezcla jazz con flamenco y música popular de Noruega.

Alex Conde, piano, Yelsy Heredia, kontrabass/contrabajo, Jorge Pérez, trommer/batería


Lokale

Casa de Cultura de L'Alfàs del Pi, Plaça de la Cultura, 03580 l'Alfàs del Pi

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer