skip to main content

Historisk dyredag

Siste sjanse
Siste sjanse
Siste sjanse
Siste sjanse
Siste sjanse

Historisk dyredag

Fra 70,00 NOK

Sted

Dato

26. Mai 2024, 11:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Bli med på Historisk dyredag søndag 26. mai!

Vi får besøk av hest, kaniner, esel, minigris, alpakka, bier og mange flere dyr!

Barna kan bli med på "Håkon Håkonssons falkonerskole". Her får store og små lære seg å gå som en falkoner. Lære å ta på falkehette, lære seg falkonerknute, og lære å skille mellom hauk og falk!

Dere kan sitte på med hest og vogn, se på bifolk i en visningskasse og møte søte kashmirgeiter. Det blir salg av lokale produkter som skinnfell, honning og vårruller.

Ved langhuset vårt er det mulig å kjøpe pølser, sveler, kaffe og mineralvann. Vi tar kun vipps/kontant utenfor langhuset.

Ta med familien til Veien kulturminnepark i Hønefoss 26. mai! 

Arrangør

Veien kulturminnepark tar deg med tilbake til Jernalderen! 

I Hønefoss ligger Veien kulturminnepark, et av Nord-Europas største gravfelt fra eldre jernalder. Med langhus, museumsbyging og over hundre gravhauger tar vi deg med på en reise tilbake i tid! 


Lokale

Veien kulturminnepark, Ringveien 112, 3517 Hønefoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer