skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Hexcon spillfestival

arrangementet ble avsluttet

Hexcon spillfestival

Fra 180,00 NOK

Sted

Dato

11. November 2022, 16:30 - 13. November 2022, 16:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Velkommen til en helg med brettspill, rollespill, miniatyrspill og laiv! Både nybegynnere og erfarne spillere er velkomne. På nettsida vår finner du programmet som fylles opp med arrangement i løpet av høsten. Du kan melde deg på enkeltarrangement på Hexcon-nettsida, eller du kan møte opp og bli med på spill uten forhåndspåmelding.


Folk som har betalt medlemskap i Hexagon i år betaler 50 kr mindre. Kontakt oss på hexcon@hexcon.no for å få kode for å få rabatt. Når du skal kjøpe billetter, klikk på "Skriv inn kampanjekode" øverst på sida for billettkjøp.

Hvis du hjelper til med å stå i kiosken eller rigge får du refundert en del av billettprisen etterpå, les mer om å være frivillig.

Alle billetter kjøpt før 4.november koster 30 kroner mindre. Derfor ser du "Billetter fra 180 NOK" til venstre selv når billigste billett er 150, og "Rabatt 30 kr" under billettprisen på bestillingssida.


Arrangør

Vi har spillkvelder hver onsdag i Trondheim sentrum. Stikk gjerne innom! Les mer på nettsidene til klubben.

Noen ganger har vi større arrangementer, først og fremst den årlige festivalen Hexcon i slutten av oktober eller begynnelsen av november.

Lokale

Rosenborg skole Rosenborg skole, Stadsing Dahls gate 1, 7015 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer