Helsefremmende naturkosmetikk med eteriske oljer, fordypningskurs i Oslo.

23. Mars 2019, 10:00 - 24. Mars 2019, 17:00

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Lær å lage din egen helsefremmende naturkosmetikk, med eteriske oljer: 

Viviann Alexandra tar deg igjennom en velduftende helg. Sammen blander, varmer, smelter og rører vi i grytene, og tryller frem de deiligste ting! Krembase, ringblomstsalve, deodorant, leppepomade og"aromaterapi roller", er noen av tingene vi vil lage på kurset. 

Vi tar for oss utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater, urter og virkestoffer: Hvordan du kan bruke dem trygt og helsefremmende, hvilke du bør velge til akkurat deg, og skreddersy produkter til ditt behov og din hud.
Du får med deg prøver på alle produkter vi lager, i tillegg til noen blandinger som du får lage bare til DEG <3.

Tid: Lørdag 23. mars kl 10 - 18. Søndag 24. mars kl 11-17. (Ca 1time lunsj,  ca kl 13/13:30 på lørd./søndag.) 

Sted: Dronningens Gate 23, rom 312, 0154 Oslo.
Pris: 2950 kr for "Morgenfugler (før 01.01. 2019).  Ordinær pris; 3550 kr etter 1.10.

Kurskontigenten inkluderer enkel servering med te og frukt / nøtter. Alle materialer som vi bruker på kurset (eteriske oljer, vegetabilske oljer, emballasje og produksjonsmateriell). Et fyldig kurshefte med grunnleggende informasjon og oppskrifter.Kursholder: 
Viviann Alexandra Knutsen har bakgrunn som naturmedisinsk aromaterapeut, og har arbeidet med aromaterapi og eteriske oljer siden 2004, og undervist i aromaterapi og naturkosmetikk siden 2010. Hun driver klinikken Rom for ro, i Oslo sentrum, hvor hun har både tar gir behandlinger, individuell veiledning og holder små eksklusive kuts. Hun brenner for å gi andre innsikt i urtenes helsefremmende egenskaper, og hvordan de eteriske oljene kan brukes helsefremmende, i hverdagen.

Aromaterapi kan beskrives som den helhetlige, terapeutiske, trygge og allsidige bruken av eteriske oljer. Lindring av plager og pleie av huden er to områder innen aromaterapi. Fokus for dette kurset er helsefremmende hudpleie med eteriske oljer, som kan behandle huden lokalt, men også gi en mer holsistisk helsefremmende innvirkning på oss mennesker.Med grunnleggende kunnskap om eteriske oljer, kan du bruke dem trygt og helsefremmende, for eksempel for å skreddersy og individuelt tilpasse din egen naturkosmetikk. Har du sensitiv hud eller spesifikke hudplager, kan dette være en lur tilnærming til pleie av huden. Med denne kunnskapen kan du lage deg produkter som både er hudpleiende ved spesifikke hudplager, generelt helsefremmende, og for nytelse og velvære.

Betingelser for deltakelse på våre kurs og konferanser:

Kursarrangør forbeholder seg retten til å endre eller avlyse arrangementet. Dersom du kjøper billett og arrangementet blir avlyst pga for få deltakere, får du refundert 95% av kursbeløpet til din konto. 5% er et ikkerefunderbart billettgebyr. Dersom kurset skulle bli avlyst vil du få beskjed på epost senest 24 timer før kursstart.

Du er selv ansvarlig for din egen helse og velvære, både på arrangementer, og i etterkant. Du er også selv fullstendig ansvarlig for hvordan du i ditt liv bruker kompetansen du tilegner deg på våre arrangement. 


NNH / NLH medlem: Naturkosmetikk fordypningskurs i Oslo.

Ikke tilgjengelig

Early Bird: Naturkosmetikk fordypningskurs i Oslo.

Ikke tilgjengelig