Gå til hovedinnhold

Heldagsseminar: Hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter - EARLY BIRD PRIS!!

Heldagsseminar: Hvordan søke tilskudd til kulturprosjekter - EARLY BIRD PRIS!!

Fra 2,290,00 NOK

Sted

Dato

28. August 2024, 08:30 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere? Bli med på vårt heldagsseminar hvor du lærer hvordan du søker støtte (tilskudd) slik at du er bedre rustet til å få finansiert prosjektet ditt!

EARLY BIRD PRIS INNEN 18 aug - ETTER STIGER PRISEN TIL 2900.-

Tilskuddsordningene til Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Men å søke tilskudd tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! For å hjelpe deg på vei arrangerer vi et heldagsseminar om å søke tilskudd!

Hanna og Christina driver Frilanslivet og lever av å starte og drive frem egne prosjekter. Til sammen har vi mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter.

Dette er seminaret vi skulle ønske fantes da vi gikk i gang! Vi har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære oss håndverket. Vi deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg vår innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted.

Målet vårt er å øke din kompetanse slik at du får finansiert ditt prosjekt - og det blir flere knallbra kulturprosjekter der ute!

Mer info om heldagsseminar om å søke tilskudd til kulturprosjekter.

Seminarinnhold

 • Modul 1: Vår tilskuddsreise og hvordan det har beriket vårt frilansliv + Q&A
 • Modul 2: Overblikk over tilskuddsordninger, hva de krever og hvordan orientere seg + Q&A
 • Lunsj
 • Modul 3: Slik lager du prosjektbeskrivelse + Q&A
 • Modul 4: Slik setter du opp budsjett + Q&A
 • Modul 5: Oppsummering og våre beste tips + Q&A

Arrangør

Lokale

Factory Tøyen, Kjølberggata 21, 0653 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Shortcuts

Populære eventer

Nearby events

Events af samme type

Oppdag mer