Heksejakt 2. desember kl.13.00

Heksejakt 2. desember kl.13.00

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

2. Desember 2022, 13:00 - 14:00

Beskrivelse

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til 1. klasse samtidsteater og Drama og Teater årsstudium sin produksjon av Heksejakt! 


Vår produksjon er basert på Arthur Millers "The Crucible".
The Crucible er en dramatisert og delvis fiksjonalisert historie om Salem-hekseprosessene som fant sted i Massachusetts Bay Colony i løpet av 1692–93. 

En natt, i skogholtet utenfor Salem by, samler den karibiske trollkvinnen Tituba byens barn til et åndelig rituale. Byens prest, Pastor Parris, finner sin egen datter, Betty, blant ritualets deltakere. Betty blir like etter truffet av en mystisk sykdom, og byen mistenker at trolldom ligger til grunne.Pastor Hale, en ekspert fra en annen by, blir hyret inn til å etterforske. Byens innbyggere blir overbevist om at det hele skyldes mørke, konspiratoriske krefter. Det tar ikke lang tid før kaoset sluker byen og anklagene om hekseri løper løpsk.Den standhaftige bonden John Proctor forstår at noe må gjøres om byen skal reddes, og akter å lede folket tilbake til fornuften.

Lokale

Universitetet i Agder (UiA), Universitetet i Agder, 4630 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.