Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Hege Øversveen m/band + support Johanna Demker

arrangementet ble avsluttet

Hege Øversveen m/band + support Johanna Demker

Fra 270,00 NOK

Sted

Dato

24. Mars 2023, 22:00 - 25. Mars 2023, 00:00

Beskrivelse

Hege Øversveen er en artist med lang fartstid innen americana, country, pop og rock.

Karrieren startet for fullt i 2012 hvor hun markerte hun seg som finalist i den første sesongen av The Voice. Så kom debutalbumet "You Don't Know Me". Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.

I 2018 ble hennes andre album ”goodbye yellow roses”, nominert til Spellemann i kategorien country.

Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, rock og nettopp country – hun har en unik formidlingsevne og energi på scenen som virkelig treffer publikum.

Fredag 24. mars kan du oppleve henne og det solide bandet hennes på Retro for første gang.

Bandet:

Morten Hoelsveen – gitar/vokal

Bjørnar Bjørnstad – bass/vokal

Sven Andréen – trommer

Alexander Rostad – gitar

Lokale

Retro Bar og Livescene , Storgata 32, 2830 Raufoss

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.