Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Hedegaard / City Scene Alta / Fre 2. Sep / id18år

arrangementet ble avsluttet

Hedegaard / City Scene Alta / Fre 2. Sep / id18år

Fra 0,00 NOK

Sted

Dato

2. September 2016, 23:00 - 3. September 2016, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Rasmus Hedegaard er mest kjent for sin hit ”Happy Home” som toppet VG-Lista i flere måneder i 2014, solgte til trippelt platina i Norge og solgte totalt 16 x platina på verdensbasis!
Men det er ikke kun ”Happy Home” Hedegaard er kjent for, han har sluppet en rekke uoffesielle remixer, ”The Next Episode” av Snoop Dogg og Dr. Dres har passert 40 millioner streams på Youtube, før den ble fjernet og lastet opp på nytt.
Han har en lang rekke remixer det kan være verdt å sjekke ut på Youtube!
Han stor også bak kjempehitten til Brandon Beal – Twerk It Like Miley, som er sett over 119 millioner ganger på youtube, og streamet over 40 millioner ganger på Spotify!

Hedegaard – Happy Home (ft. Lukas Graham)
https://www.youtube.com/watch?v=gCLrRhQPvaA

Hedegaard ft. Christophen – Brandon Beal – Twerk It Like Miley
https://www.youtube.com/watch?v=PLE57UZievU

The Next Episode ft. Snoop Dogg (Hedegaard Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=YU8LgkiOst8

Twerk it like Miley (Hedegaard Remix)
https://www.youtube.com/watch?v=JBdlrrRKOzA

Nå legger han ut på Norgesturnè og skal i løpet av høsten innom 27 norske klubber.

ID18År
Student: 180,-
Normal: 230,-
Inkl. billettavgifter

Arrangør

Lokale

CITY Scene, Markedsgata 3, 9510 Alta

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer