skip to main content

Healingkurs Reiki 2

Healingkurs Reiki 2

Fra 3,700,00 NOK

Sted

Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Er du klar for neste steg?

På kurset Reiki 1 åpnet du opp for Reiki-energien og lærte å formidle healing gjennom dine hender, enten til deg selv eller til en klient.

På dette kurset får du kunnskap om hvordan du sender energi til noen andre, eller noe annet; såkalt fjernhealing.

Energi er ikke bundet av tid eller sted, så det går like bra å sende healing til noen en annen plass, som å legge hendene på dem.

Dette skal du få øve på gjennom helgen når deltakerne sender healing til hverandre. I tillegg har du avtalt med en venn at du sender healing langt av sted og får tilbakemelding på hvordan det opplevdes.

Vi fortsetter å prate om bevissthet og hvordan denne styrer vår opplevelse av livet, og selvfølgelig blir det flere øvelser for å trene opp intuisjon og klarsyn. Alt som er viktige verktøy både når du healer andre, men også i din egen livsutfoldelse.

Grunntanken er at ved å forstå hvordan bevisstheten skaper opplevelsen, og hvordan vi ved å formidle energi til det vi ønsker, kan leve mer i harmoni med oss selv.

På denne måten kan du lettere løse opp i traumer og blokkeringer og få mer flyt, glede og fremgang i livet.

Det gjør på ingen måte livet fritt for motgang, men du lærer å håndtere dine utfordringer sånn at de ikke begrenser deg på samme måte som tidligere.

Livet er en skole og vi ønsker å ta til oss mest mulig kunnskap sånn at vi slipper å gå samme klasse om og om igjen.

Reiki-healing er et fantastisk hjelpemiddel i så måte.

Kurset foregår på Risvær, en idyllisk liten øy i Lofoten. 

Å være på plass gir en annen dimensjon over kurset, da du tilbringer mer tid sammen med dine medelever og kan sosialisere utenom kurstiden.


Pris: 3700,-


Vi møtes på fredag kveld, og kursstart er kl 10:00 lørdag. 

Overnatting 700,- pr pers i dobbeltrom i rorbu. 

I tillegg kommer båttransport t/r Pundslett - Risvær kr 300,-

Måltider er inkludert i kursavgiften.


Bindende påmelding.


Linda forteller:

"Jag tänkte att kursen skulle bli något spännande och annorlunda där jag skulle lära mig att slappna av i stressiga situationer – ungefär. Men den blev så mycket mer! Förutom att man träffade en massa underbara människor där alla var så olika men ändå så lika så blev kursen betydligt djupare än jag trodde. Det jag trodde att jag visste om meditation och healing innan visade sig knappt vara en skrapning på ytan. Det var så mycket medkänsla, empati och förståelse från alla! Alla fick komma till tals, men bara om de själv ville. Det blev inte ”bara” en kurs där vi lärde oss meditation och healing, vi fick verktygen för ett nytt sätt att leva och tänka på, ett sätt att t.ex. klara av vardagsstressen – helt enkelt hur man blir en ännu bättre version av sig själv. Att man sedan kan göra allt själv, hemma, och inte behöver åka iväg och att man verkligen kan träna upp alla dessa färdigheter är helt underbart.

Helt ärligt så kände jag då jag åkte hem på söndagen att jag nog var den enda som inte upplevt något spektakulärt under helgen, jag trodde inte riktigt att jag var så mycket annorlunda. Men efter några dagar så började jag upptäcka att allt kändes lugnare och efter ytterligare några dagar så lyckades jag även med meditationen! Nu har polletten fallit ner och jag fattar äntligen!

Jag har bestämt mig för att snart börja träna på healing också – det känns spännande 😊

Jag vill tacka för all hjälp, upplevelsen och insikt vi fått! Jag skulle göra om allt igen när som helst!"

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokale

Kommer , Kommer

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer