Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Healingkurs Reiki 1

arrangementet ble avsluttet

Healingkurs Reiki 1

Billetter fra 3,700,00 NOK

Sted

Dato

18. Mars 2023, 09:30 - 19. Mars 2023, 16:00

Beskrivelse

Mindfulness - Veien til indre ro.

Påmelding innen 28/2


For å enkelt oppnå indre ro trenger du gode verktøy for å handtere alle uromoment.


Reiki er en effektiv måte å rydde vei mot balanse og tilfredshet.


OBS! Dette er personlig utvikling. Ja, du lærer å gi healing, men det er først og fremst en reise inn i deg selv. Du får muligheten til å forløse dine traumer og gå inn i ditt fulle potensiale.


Hvis healing var en bil hadde Reiki vært en Lada Niva; enkel mekanikk som gjør jobben og tar deg dit du vil uten masse fancy leamikk. Det bare funker uansett forhold.


Reiki er livskraft/livsenergi som hjelper deg gjennom dine utfordringer, og gir deg styrke og klarhet i en tidvis kaotisk hverdag.


Ved å praktisere Reiki-healing daglig på deg selv merker du fort øket energinivå og bedre livskvalitet. Evnen til å ta vare på deg selv i krevende situasjoner blir også styrket.


Livet blir gjerne gladere, problemene synes mindre og du opplever at du har mer tid til det du virkelig vil gjøre.


Gjennom å åpne opp for Reiki-energien og å praktisere den jevnlig på deg selv, får du også muligheten til å hjelpe andre. Ved å legge hendene på kroppen til et annet menneske, med en klar intensjon om å hjelpe til det høyeste og beste, strømmer energien gjennom deg til den andre personen. Du trenger ikke å vite hva som er feil eller hva du skal gjøre. Energien gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å stille opp.
Pris: 3700,-


For billett:


https://billetto.no/e/healingkurs-reiki-1-billetter-739991


Kursstart er kl 09:30 på lørdag.


Måltider er inkludert i kursavgiften.


Bindende påmelding.


Tidligere deltaker sier:


Melissa Hagensen -


Anbefales på det sterkeste. Kjell Roger Olsen deler hjertevarmt av sin kunskap og visdom. Under disse magiske stundene skjer det store transformasjoner. Er fylt med kjærlighet og takknemlig for å ha fått denne muligheten. ❤️ Tusen hjertelig takk, dette var gull. ❤️🙏😇

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokale

Pippira siida , Ballangen , 8540 Ballangen 18.03.2023

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.