Healingkurs Reiki 1

Healingkurs Reiki 1

Billetter fra 3,700,00 NOK

Sted

Dato

18. Februar 2023, 10:00 - 19. Februar 2023, 16:00

Beskrivelse

Mindfulness - Veien til indre ro.

For å enkelt oppnå indre ro trenger du gode verktøy for å handtere alle uromoment.

Reiki er en effektiv måte å rydde vei mot balanse og tilfredshet.

OBS! Dette er personlig utvikling. Ja, du lærer å gi healing, men det er først og fremst en reise inn i deg selv. Du får muligheten til å forløse dine traumer og gå inn i ditt fulle potensiale.

Hvis healing var en bil hadde Reiki vært en Lada Niva; enkel mekanikk som gjør jobben og tar deg dit du vil uten masse fancy leamikk. Det bare funker uansett forhold.

Reiki er livskraft/livsenergi som hjelper deg gjennom dine utfordringer, og gir deg styrke og klarhet i en tidvis kaotisk hverdag.

Gjennom å praktisere Reiki-healing daglig på deg selv, merker du fort øket energinivå og bedre livskvalitet. Evnen til å ta vare på deg selv i krevende situasjoner blir også styrket.

Livet blir gjerne gladere, problemene synes mindre og du opplever at du har mer tid til det du virkelig vil gjøre.

Gjennom å åpne opp for Reiki-energien og praktisere den jevnlig på deg selv, får du også muligheten til å hjelpe andre. Ved å legge hendene på kroppen til et annet menneske, med en klar intensjon om å hjelpe til det høyeste og beste, strømmer energien gjennom deg til den andre personen. Du trenger ikke å vite hva som er feil eller hva du skal gjøre. Energien gjør jobben for deg. Alt du trenger å gjøre er å stille opp.

Kurset foregår på Tjeldøya Slott der du kan bo i store rom med en fantastisk utsikt over Tjeldsundet. Å være på plass gir en annen dimensjon over kurset, da du tilbringer mer tid sammen med dine medelever og kan sosialisere utenom kurstiden.

Pris: 3700,-


Kursstart er kl 10:00 på lørdag, men du er hjertelig velkommen allerede fredags ettermiddag.

Fritiden kan nytes utendørs i et flott turterreng, eller i en av jacuzziene.

Overnatting på Slottet - 400,- pr pers pr natt i enkeltrom. 300,- i dobbeltrom.


Hvis Slottet er fullbooket finnes det hotell ved Tjeldsundbrua og ved flyplassen, bare en liten halvtime unna.

Måltider er inkludert i kursavgiften.

Bindende påmelding.

Tidligere deltaker sier:

Melissa Hagensen
Anbefales på det sterkeste. Kjell Roger Olsen deler hjertevarmt av sin kunskap og visdom. Under disse magiske stundene skjer det store transformasjoner. Er fylt med kjærlighet og takknemlig for å ha fått denne muligheten. ❤️ Tusen hjertelig takk, dette var gull. ❤️🙏😇

Arrangør

Healing og transformasjon. -Kurs -Veiledning -Behandlinger

Lokale

Tjeldøya Slott, Tjeldøyveien 800, 9444 Hol i Tjeldsund

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.