skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Håvard Svendsruds kvintett: Severin Jevnager og andre bygdekomponister

arrangementet ble avsluttet

Håvard Svendsruds kvintett: Severin Jevnager og andre bygdekomponister

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

20. November 2022, 18:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Søndag 20. november kommer den landskjente trekkspilleren Håvard Svendsrud til Jømnvang. Her blir det musikk av Severin Jevnager og Johan Elsmo – som begge er kjente komponister fra Jømna og som spilte sammen. Videre vil det bli musikk av bl.a. Anders Sørensen fra Romedal og Ottar E. Akre fra Rendalen.

Ved siden av å være en fremragende trekkspiller, er Håvard Svendsrud en fremragende historieforteller og formidler, og konserten byr på fortellinger og anekdoter om komponistene og musikken.

Håvard Svendsruds kvintett vil på konserten bestå av Svendsrud selv, Bente Midsveen (trekkspill), Mari Lerseth (fiolin), Emil Horstad (gitar) og Svein Haugen (kontrabass).

Dørene åpner kl 17. Konserten starter kl 18. Det er salg av forfriskninger, snacks og enkle småretter før konserten og i pausen. Ta med kontanter eller Vipps, vi har ikke kortterminal.

Lokale

Folkets Hus Jømnvang, Kverndalsvegen 23, 2416 Jømna

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer