skip to main content

Haugesund Viseklubb på tur til På Kaien

Haugesund Viseklubb på tur til På Kaien

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

15. Juni 2024, 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Haugesund Viseklubb på tur til På Kaien

Haugesund Viseklubb startet opp (igjen) for tre år siden, og har hjemmebane på Pitters Kafe i Haugesund. Her arrangeres månedlige konserter for et lyttende publikum. Tekst og melodi står i fokus.

«Vise-sjangeren har rykte på seg for å være litt treig og skrumpet», sier primusmotor Eivind Jul Wibe Fiksdal. Sannheten er at visebegrepet i dag er svært bredt, og brukes om det mer spiselige begrepet «singer/songwriter». Denne lørdagen har Haugesund Viseklubb samlet noen låtskrivere som presenterer låter fra egne og andres kataloger, som vil vise bredden i visebegrepet. Du vil møte svært ulike artister:


Ida H er en av våre mest hyllede unge lovende singer/songwriters. Hun er 18 år og går på musikklinjen på Skeisvang og drømmer om å jobbe med musikk på fulltid. På tross av sin unge alder har hun de siste årene gitt ut flere singler, der flere er listet på radio.

Knut Gundersen er en av veteranene fra det tidlige visemiljøet i Haugesund. Han ble raskt et sentralt medlem i Haugesund Viseklubb og har hatt 2 større konserter der, blant annet sammen med den kjente forfatteren Gunnar Roalkvam.

Tuva Simensen er artist og låtskriver fra Haugesund. De ærlige tekstene står i sentrum i musikken og lydbildet dras mot det desperate og melankolske gjennom den særegne vokalen. Flere av utgivelsene hennes er listet på Radio102 sin Topp 40-liste.

Sara & Elida er to låtskrivere som fant hverandre på musikklinjen på Skeisvang hvor de begge er elever. Vi i Haugesund Viseklubb har hatt gleden av å oppleve duoen på visescenen tidligere der de har overrasket oss med komplekse låter som oser av musikalitet og skaperglede.

Eivind Jul har samarbeidet med flere regionale tekstforfattere de siste årene, og slapp i 2021 sitt debutalbum Hjertejord. Han har hatt flere låter på rotasjon på radioene, og dukker stadig opp på scenen under eventer og konserter på vestlandet. Eivind har med seg gjestevokalist Vebjørn Waagehusby fra suksessforestillingen Teaterdrøm.

Arrangør

Lokale

På Kaien, Sevlandvegen 92C, 4275 Sævelandsvik

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer