Haglekurs

Haglekurs

Fra 1,500,00 NOK

Sted

Dato

13. Juni 2023, 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Vårt kurs i hagleskyting gir deg enda flere vilt i sekken. Kanskje vi oppdager hvorfor du har hatt en del bom i det siste? Ofte er skjer det fordi hagla rett og slett ikke passer deg. Vi hjelper deg med hva som skal til for at du treffer godt igjen.

Vi instruerer deg i praktisk skyte teknikk og mental bevissthet under skyting. Alle får individuell veiledning. Våre instruktører har vært i Norgestoppen innen hagleskyting.

Elevene har med egen hagle, ammunisjon kan kjøpes på skytebanen. Lån av hagle er mulig, men må avtales på forhånd.

VI TILBYR OGSÅ PRIVATTIMER . TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON.

Målgruppe for kurset:
Alle....vi hever skyteferdighetene tilpasset hver enkelt skytter.

Lokale

Myhrespiten leirduebane, Rakkestadseterveien, 3330 Skotselv

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag Mer