Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

HAGEN/SKUR4 RELEASEPARTY

arrangementet ble avsluttet

HAGEN/SKUR4 RELEASEPARTY

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

28. Juni 2024, 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

🎸 **HAGEN/SKUR4 RELEASEPARTY**

Bli med på en uforglemmelig aften full av rock, energi og glede når Nicolay Hagen inviterer til releaseparty på ikoniske Skur 4 den 28. juni 2024! Fra klokken 18:00 vil denne kvelden være fylt av elektriske gitarer, intense trommeslag og kraftige vokaler som vil få hjertet ditt til å pumpe litt raskere.

Denne eksklusive konserten feirer lanseringen av Nicolay Hagens nyeste verk og lover å være en fest uten like. Skur 4, kjent for sin autentiske atmosfære og fantastiske akustikk, setter den perfekte rammen for en kveld med uforglemmelig musikk.

Billetter er ekstremt begrenset og koster kun 200,00 NOK, så sikre deg en plass nå og bli en del av denne bemerkelsesverdige kvelden. Ta med vennene dine, vær klar for å rokke og nyt en lysende sommerkveld med Wagner på sitt beste!

Klar for en uforglemmelig opplevelse? Kjøp billetter i dag og bli med på festen! 🎶

Arrangør

Lokale

Skur 4, Havnegata 13, 3040 Drammen

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer