Gylder - Release Konsert

Gylder - Release Konsert

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

14. Oktober 2023, 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Den Oslobaserte artisten Gylder er tilbake med sitt andre norskspråklige soloalbum, ”Når du åpner din drøm”.

Med en blanding av vise-pop-rock og melodiøse låter reflekterer han rundt temaer som å finne sin egen kraft, se seg selv i et positivt lys og sanse magien i det å være et levende og engasjert medmenneske.

"Når du åpner din drøm" er en samling av 10 personlige sanger som tekstmessig utforsker i livets opp- og nedturer. Med sitt unike uttrykk tar Gylder lytterne med på en reise gjennom kjærlighet, styrke, tap og håp.

Med vakre melodier og et tidløst lydbilde, har Gylder skapt et album som vil berøre og inspirere lyttere i alle aldre. En av låtene på albumet er med et dikt av Hans Børli. Børli er skogens dikter over alle i norsk lyrikk. “Oktoberkveld” er en nydelig komposisjon som gjennom teksten til Børli gir en nær opplevelse av samspillet mellom

mennesker og natur, samtidig som man kan ane et landskap formet av

menneskelig arbeid og slit. Må høres! Låta “Du skulle bare visst” tar lytterne med inn i et melodisk og melankolsk landskap, der tekst og musikk har de samme intensjonene om å skape refleksjon rundt dette temaet;

Å finne troen på seg selv og egen styrke.

“Du vil tro dine øyne en morgen for deg selv. Du vil finne ditt budskap blant groper og høye fjell” - Sånn stater låta, som også er åpningssporet på albumet “Når du åpner din drøm”.

Gylder sier at inspirasjonen til å skrive denne låta er hans kone, som han mener ofte ikke er like flink til å se sin egen kraft og styrke, selv om den finnes der i store mengder. En av døtrene hans, Celine Helen Kirkeby-Garstad er med og synger duett på låta.

“Du skulle bare visst” er en sang om å tro på den styrken som finnes i deg selv, og at levd liv og erfaring kan være mye mer verdt en det samfunnet ofte fokuserer på.

Egen styrke basert på det livet vi har levd, hvem vi er som mennesker og det

livet lærer oss, er noe som vi lett kan glemme bort i alle forventninger og krav i hverdagen. Kanskje kan å gå en tur i skogen, lytte til sin egen pust og til naturens egen melodi være en døråpner for forståelsen av å være en kraft i seg selv.

Det er det "Du skulle bare visst handler om”.

"Når du åpner din drøm" er en varm og reflekterende plate som viser en artist som har mye på hjertet og som deler av erfaringer gjennom et spennende levd liv.

Albumet er tilgjengelig på strømmeplattformer fra 23.juni, og vil bli sluppet på vinyl i løpet av høsten 2023.

Billetter 250,- pr pers

VIP Billetter 600,- (inkl signert vinyl)

Arrangør

Kultur og Uteliv er en ledende leverandør av underholdningstjenester i hele Norge i form av impresario virksomhet og tekniske løsninger til egne artister. Vi leverer festen bruker vi som slagord og JA - vi kan fest. Fra kjente og ukjente band og artister, råd og veiledning i henhold til ditt event. Vi har 20års erfaring på godt og vondt som vi bruker som argument for dagens eventer. 

Vi leverer artister til de private aktørene som bryllup, sommerfest og lignende, men også til små/store puber/restauranter, festivaler og firma-event. 

​PRØV OSS - VI TAR MER ENN GJERNE UTFORDRINGEN!

Lokale

Gondol Restaurant & Bar, Stovner Senter 3, 0985 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer