GREEKAZO LIVE // 26/11-22

GREEKAZO LIVE // 26/11-22

Billetter fra 100,00 NOK

Sted

Dato

26. November 2022, 21:00 - 27. November 2022, 02:00

Beskrivelse

Denne lørdagen blir ikke noe annet enn helt sinnssyk!

Selveste Greekazo kommer denne lørdagen helt fra Svergie for å gi dere alle en skikkelig fest!

-----

Greekazo er en av Sveriges fremste Hip-Hop navn og hans “FÖRSENT” er blant annet soundtracket til Netflix serien Snabba Cash og har over 60 millioner streams. Han er også med i "Bonanza" som har ligget på top listene i Norge i lang tid!

Greekazo debuterte i 2019 og har alt tatt publikum og den svenske musikkbransjen med storm!

Siden den tid har hans karriere bare fortsatt og vokse. Debut albumet “GÖR NU, TÄNK SEN” gjeste blant annet av, Dree Low, 1. Cuz og K27 og har oppnådd samlet over 100 millioner streams.

Greekazo ble i 2021 nominert til Grammy. Greekazo hylles ofte for sin flow, kreativitet, underholdene tekster og punchlines. Dette kombinert med beats inspirert UK-Drill og amerikansk west coast rapp skaper en helt unik sound som skiller seg ut i den svenske musikkverden og elskes av fansen.

-----

CC: Forhåndsolgte billetter

Live: Greekazo

*Solgte billetter refunderes ikke.

Lokale

Studenten/Insider, Vestre Strandgate 29, 4611 Kristiansand

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.