Gratis nybegynnerkurs - Diskgolf

Gratis nybegynnerkurs - Diskgolf

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. August 2022, 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Velkommen til gratis nybegynnerkurs i diskgolf! Dette kurset passer både for de som aldri har prøvd dette før, og de som bare så vidt har kommet litt i gang. Kurset består av to deler:
kl 18-19 Opplæring - Hvordan kaste, hvordan putte m.m.
kl 19-20 Prøving - Nå kan det spilles en runde eller to på banen for de som ønsker

Kurset har 45 plasser, slik at det er rom for alle som ønsker å gå en runde eller to fra kl 19.

Dersom du har egne disker, ta de gjerne med. Har du ikke, vil kursleder ha som man kan låne under kurset.

Vel møtt!

Lokale

Vikhammerløkka Diskgolfpark Vikhammerløkka Diskgolfpark, Vikhammerløkka, 7560 Vikhammer

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.