Gospelbrunch

arrangementet ble avsluttet

Gospelbrunch

Billetter fra 200,00 NOK

Sted

Dato

27. Januar 2019, 13:00 - 15:00

Beskrivelse

I anledning festivalen Interstate 19 - Oslo Americana Weekend inviterer vi til gospelbrunch søndag 27. januar. Oppskriften er enkel - du får servert en ordentlig god søndagsbrunch og vi tilsetter levende gospelmusikk. De rutinerte musikerne Michael Weston King & Lou Dalgleish og Hege Brynildsen & Omar Østli spiller velvalgte sanger fra gospelhistorien. 

Eventet er gratis, men du kan nå forhåndsbestille en deilig sørstatsmeny; BBQ-kylling, mac'n cheese, bacon- og eplekål, og spicy, grillet mais. 

Menyen koster kr. 200 (+bill.avg) per person. Drikke kjøpes i baren på Torget. 

Underholdning fra kl. 13.00, så vi anbefaler å møte opp litt før. 

Vel bekomme og god fornøyelse.

Lokale

Mathallen Oslo Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.