Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Gospelbrunch

arrangementet ble avsluttet

Gospelbrunch

Fra 200,00 NOK

Sted

Dato

27. Januar 2019, 13:00 - 15:00

Beskrivelse

I anledning festivalen Interstate 19 - Oslo Americana Weekend inviterer vi til gospelbrunch søndag 27. januar. Oppskriften er enkel - du får servert en ordentlig god søndagsbrunch og vi tilsetter levende gospelmusikk. De rutinerte musikerne Michael Weston King & Lou Dalgleish og Hege Brynildsen & Omar Østli spiller velvalgte sanger fra gospelhistorien. 

Eventet er gratis, men du kan nå forhåndsbestille en deilig sørstatsmeny; BBQ-kylling, mac'n cheese, bacon- og eplekål, og spicy, grillet mais. 

Menyen koster kr. 200 (+bill.avg) per person. Drikke kjøpes i baren på Torget. 

Underholdning fra kl. 13.00, så vi anbefaler å møte opp litt før. 

Vel bekomme og god fornøyelse.

Lokale

Mathallen Oslo Mathallen Oslo, Vulkan 5, 0178 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer