Gongbad

arrangementet ble avsluttet

Gongbad

Billetter fra 250,00 NOK

Dato

24. September 2017, 19:00 - 20:30

Beskrivelse

På dette Gongbadet vil du få oppleve lyden av gonger, i tillegg til syngebollenes vakre klang og koshiklokkenes sarte toner.

Gongens vibrasjoner er med på å løse opp spenninger i kropp og sinn. Et Gongbad er en lydmassasje der ikke bare ørene, men hele kroppen tar imot vibrasjonene, slik at kroppens helende krefter frigjøres. Opplevelsen kan gi deg en dyp avspenning eller sette deg i kontakt med en mer meditativ tilstand.

Lyden og vibrasjonene fra gongene vil variere i et spekter fra lave og milde toner til sterke og kraftfulle vibrasjoner. Du lar deg flyte med og tillater lyden å påvirke kropp, sinn og sjel.

Under Gongbadet ligger du på en matte på gulvet med et teppe over deg.

Det er ingen yogapraksis denne kvelden, så du behøver ikke ha erfaring med yoga for å delta.

Gongmestere denne kvelden er Maria Andersen og Åse Lerø.

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.