Gløgg og julekrans

Gløgg og julekrans

Billetter fra 450,00 NOK

Sted

Dato

1. Desember 2022, 18:00 - 20:00

Beskrivelse


Velkommen til et inspirerende og morsomt kurs i kransebinding, med hovedfokus på jul. TegneGuro vil finne frem halmkranser og annet utstyr, og alle vil få en enkel og spennende introduksjon i hvordan man binder en vakker julekrans på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

Gløgg og enkel snacks vil bli servert, velkommen!

*Dette kurset er spesifisert for voksene. 


Arrangør

Fjordtunet - en møteplass for alle

Fjordtunets visjon er å formidle kunnskap gjennom opplevelser og motivere til å ta vare på havet, jorda, kroppen og hverandre.

Vi ønsker å dekke behov som møteplass, barnehage, dagsenter, helsesenter, ungdomsklubb, lagringsplass for gratis utlån av aktivitetsutstyr, og åpne opp dette unike området for hele byen.

Lokale

Fjordtunet, Messa Fjordtunet, Messa, Ormsundveien 16, 0198 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.