Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

«Gi meg en trøst»

arrangementet ble avsluttet

«Gi meg en trøst»

Fra 150,00 NOK

Sted

Dato

26. Mars 2023, 19:00 - 20:15

Beskrivelse

«Gi meg en trøst.»

Vi lever i en verden i uro og ubalanse. Mer enn noen gang er det viktig for mennesker å finne ro i uroen og å ha tillit til det nære i det urolige. Kjenne tilhørighet og medmennesklighet. Gi trøst, få trøst og tro på den.Nordic Voices har sammen med Lars Saabye Christensen satt sammen et program med både håp og humor, smilende gjenkjennelser og lavmælt inderlighet, men vi vil også gi dere sterke betraktninger og alvor. Tekstens nærhet og musikkens storhet står i sentrum når vi tar dere igjennom dette programmet som ikke bare har blikket vendt ut mot verden, men som også trekker oss inn i Oslos gater, til gatelivet, kjærligheten til Oslobyen vår - og til oss selv.

Lokale

Paulus kirke, Thorvald Meyers gate 31, 0555 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.