skip to main content

Geilo Gokart Grand Prix Afterparty - Halva Priset

Få billetter igjen

Geilo Gokart Grand Prix Afterparty - Halva Priset

Fra 450,00 NOK

Sted

Dato

25. Mai 2024, 20:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

## Geilo Gokart Grand Prix Afterparty - Halva Priset

**Arrangør:** Ihuga Event AS

MER INFO PÅ WWW.IHUGAEVENT.NO/GOKART

**Dato & Tid:** 25. mai 2024, Kl 20:00

**Sted:** Vestlia Resort

**Billettpris:** Fra 450,00 NOK

Er du klar for en elektrisk kveld full av rytme og rim etter spenningen på racerbanen? Bli med på **Geilo Gokart Grand Prix Afterparty** på det luksuriøse Vestlia Resort! Dette er festen du ikke vil gå glipp av, med eksklusive opptredener fra noen av de heteste hip-hop og rap artistene i bransjen.

Asfalten blir byttet ut med dansegulvet når dørene åpner kl 20:00. Forbered deg på å føle bassen pulsere gjennom kroppen og la musikken ta kontroll. Dette er din sjanse til å mingle med likesinnede motorsport- og musikkelentusiaster i en av de mest underholdende settingene, omgitt av fjellene i Geilo.

Med billetter fra kun 900,00 NOK, er dette et arrangement du ikke har råd til å gå glipp av. Sikre dine billetter nå og vær klar for en natt med uforglemmelig festing, fantastisk musikk, og kanskje noen overraskelser!

### Er du klar til å skifte gir og feire med oss? Ikke vent, billettene selger fort!

Arrangør

Lokale

Vestlia Resort, Bakkestølvegen 81, 3580 Geilo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Anbefalte events
Shortcuts
Oppdag mer