Fuktighetskrem som lages fra bunnen: Minikurs kl 15:00

4. Mai 2019, 15:00 - 17:00

Rom for ro - Viviann Alexandra Knutsen, Dronningens Gate 23, rom 301, 0154 Oslo

På dette minikurset lager vi økologisk fuktighetskrem fra bunnen. Du er med på å måle, veie, smelte og røre i grytene, og får med deg en kremkrukke hjem.

Vil du lære hva som er forskjellen på salve og krem, og hvordan du kan lage dine egne helsefremmende produkter ifra bunnen? Bruke mest mulig rene og naturlige ingredienser, helt uten eller med minimalt med konserveringsmidler? 

På dette minikurset lærer du hvordan du kan lage fuktighetskrem med urteavkok, vegetabilske oljer, bivoks og andre virkestoffer, som for eksempel vitaminer og eteriske oljer. Vi vil lager en krembase, som kan fungere som en fuktighetskrem til hele kroppen, som du kan blande dine egne eteriske oljer eller andre vegetabilske oljer i. Vi starter med å lage selve kremen, og tar teorien etter hvert som det røres i grytene og kremen får en temperatur og konsistens som gjør at den kan tas med hjem. Du lærer noen lure "triks" og er med på å lage kremen selv. Du får en krukke krem med deg hjem. 

Kurset er lagt opp som et minikurs. Du kan melde deg på bare dette, eller blir med på flere kurs denne dagen. Ønsker du mer fordypning? Velkommen til Naturkosmetikk fordypningskurs 15.-16. juni

Velkommen skal du være- Sikre deg plass ved å melde deg på. Vi har kun 6 ledige plasser per minikurs.


Fuktighetskrem: Lær å lage den fra bunnen.
Sted: Rom for ro, Dronningens Gate 23, rom 301.

Tid: Kl 15:00 - 16:00.
Pris:
350 kr. Betingelser for deltakelse på våre kurs og konferanser:

Kursarrangør forbeholder seg retten til å endre eller avlyse arrangementet. Dersom du kjøper billett og arrangementet blir avlyst pga for få deltakere, får du refundert 95% av kursbeløpet til din konto. 5% er et ikkerefunderbart billettgebyr. Dersom kurset skulle bli avlyst vil du få beskjed på epost senest 24 timer før kursstart.

Du er selv ansvarlig for din egen helse og velvære, både på arrangementer, og i etterkant. Du er også selv fullstendig ansvarlig for hvordan du i ditt liv bruker kompetansen du tilegner deg på våre arrangement.