skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

fucales + Bikelane

arrangementet ble avsluttet

fucales + Bikelane

Fra 75,00 NOK

Sted

Dato

21. April 2023, 19:30 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Fredag 21. april spiller fucales og Bikelane på Sub Scene! Fri alder.fucales
Jokerne i fucales overrasker alltid. Med utallige konserter bak seg, et fritt og utforskende lydbilde og inspirasjoner som Sonic Youth, Black Midi og Mitski, er dette kanskje Skandinavias mest eksplosive band. fucales består av fire musikere i alderen 19-23, som nylig spilte sin 50. konsert da de avsluttet årets
høstturné i Berlin.Bandet som passer inn på Borealis (2020), Camp Øya (2021) og som komponister til en utsolgt stumfilmkonsert (2022), i fjor vært timevis i studio. I oktober kom låten Cream på Eget Selskap, som oppfølger til deres debut-EP Deep Under. I løpet av våren planlegges det to EP-slipp gjennom samme plateselskap.


Bikelane
Bikelane spiller indierock med trykk på rocken. Etter et år med sporadisk slipp av singler og hyppig konsertspilling, slapp bandet i høst sin første EP, «Wind-Ups». EP-en er en utgivelse preget av drivende gitarriff og melodiske hooks. Bikelane balanser stadig mellom det røffe og det melankolske med et snertent preg fra 2000-tallets indierock-helter. På konsert går alltid Bikelane knallhardt ut for å overvinne publikum med høyt energinivå og smittende spilleglede. Etter en Bikelane-konsert skal du dra derfra litt svett, med litt mer dopamin i kroppen.

Arrangør

Lokale

Sub Scene, Rosenkrantz' gate 17, 0160 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer