Frokostforedrag med Arne Steen Slåttå

arrangementet ble avsluttet

Frokostforedrag med Arne Steen Slåttå

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11. Mars 2020, 08:30 - 10:30

Beskrivelse

Frokostforedrag med Arne Steen Slåttå - Ny Teknologi og nye måter å jobbe på i advokatfirmane.

Arne Steen Slåttå er direktør for digital innovasjon i Haavind. Han har arbeidet i 10 år som advokat innenfor informasjonsteknologi og har også bakgrunn som programvareutvikler blant annet for Bergens Tidende, og kan mye om feltet!
Etter foredraget vil det bli rom for spørsmål.

Det vil bli servering av kaffe, juice og påsmurte baguetter.

Foredraget blir på Rom 1.323

Arrangør

Studentforening ved det juridiske fakultet i Tromsø. 

Lokale

Det juridiske fakultet i Tromsø, 9019 Tromsø

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.