Andre arrangementer fra den arrangøren
Laster ...
 
 
Andre arrangementer fra denne kategorien
Laster ...
 
 
Anbefalte events
Laster ...
 
 

Frode Johansen/Kafe K

Arrangementet ble avlyst

Frode Johansen/Kafe K

Fra 250,00 NOK

Sted

Dato

26. Oktober 2022, 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Frode Johansen er sanger og låtskriver fra Jessheim. Han synger på norsk med det sosiale og mellommenneskelige som gjennomgangstema.

Frode Johansen startet sin musikalske karriere som pub-trubadur da han som 16-åring forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen. Han platedebuterte med egne låter i 2013 og har siden vært en av de mest hardtarbeidende undergrunnsartistene i Norge.

Han har spilt over 150 konserter i året de siste ti årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media.

Frode Johansen har gitt ut 8 album og flere singler.

I ungdommen var han med i undergrunnsbevegelsen som senere skulle bli til norsk heavy metal. Bandet hans – Black Lightning – besto av originalmedlemmene til det som noen ganske få år senere skulle bli Dimmu Borgir.

Men Frode likte også Bruce Springsteen, Crosby, Stills & Nash, og The Eagles. Og Åge Aleksandersen. Samtidig som han hadde Mayhem-demoer på kassett, og var med i gategjengen Rebels; med skinnjakke med olavest utenpå, og med Guns’n Roses’ «Appetite For Destruction» som bibel.

Det er dette som har gitt den sammensatte artisten vi ser i dag: Den indre kampen mellom rock og folk

Arrangør

FAJo Management er bookingansvarlig, liveprodusent og management eksklusivt for viseartisten Frode Johansen

Lokale

Kafe K Porsgrunn AS Kafe K Porsgrunn AS, Storgata 174 C, 3915 Porsgrunn

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag Mer