Friends of Golightly

Friends of Golightly

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10. August 2022, 18:00 - 21:00

Beskrivelse


Velkommen til Friends of Golightly!

Vi ønsker å invitere alle våre venner til vår sommerfest!

Onsdag 10 august ønsker vi å invitere deg til fest i lokalet vårt på piren, klokka 18.00.

Denne kvelden har du mulighet til å sikre deg mange flotte godbiter, da vi ønsker å tilby deg alle salgsvarer til -60%, og i tillegg vår personlige rabatt, hvor du får -50% på alle ordinære varer. 

Vi gleder oss til en hyggelig kveld med god stemning og fine folk!

Vi håper du ønsker å være med, vi ser fram til å se deg<3 

Gjerne meld deg på arrangementet her. 


Lokale

Alstad Gården Alstad Gården, Pir Ii 3, 7010 Trondheim

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.