Gå til hovedinnhold
Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event? Sjekk ut disse andre events som skjer snart For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.

Shortcuts

Laster ...

 
 

Laster ...

 
 

Populære eventer

Laster ...

 
 

Nearby events

Freddie Mercury @ Ballroom 26.08.16

arrangementet ble avsluttet

Freddie Mercury @ Ballroom 26.08.16

Fra 199,00 NOK

Sted

Dato

26. August 2016, 20:00 - 27. August 2016, 03:00
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer
Betalingsmetoder akseptert:

Beskrivelse

Fredag 26.august.16 dørene åpner kl. 20:00, bandet går på ca. kl. 22:00

(Klubben er åpen til 03:00)

FREDDY MERCURY I OSLO

Med denne dealen kan du være med og feire 70 års jubileum siden Freddy Mercury ble født! Konserten finner sted fredag 26. august i Ballrooms lekre lokaler i Oslo sentrum, og vil være en kveld du sent vil glemme! Inkludert i prisen får du inngangsbillett, én velkomstdrink og litt snacks på bordet.

Dørene åpner klokken 20:00 og bandet vil gå på ca. kl. 22:00. Etter konserten vil det være DJ som spiller musikk fra 70-, 80- og 90-tallet, og klubben er åpen til 03:00.

OM ARTISTEN

Italienske Emanuele Richiusa, født i 1982, har spilt karakteren Freddie Mercury i over et tiår. Han begynte å spille piano allerede som fem-åring og har studert musikteori og musikkforskning i mange år. Han er en dedikert musikkforsker og tolker sin favorittartist, Queens frontmann Freddie Mercury, på en helt unik måte.

Den fysiske likheten til Mercury, i tillegg til lidenskapen og talentet, gjør Richiusas opptreden til en kunstnerisk og underholdende opptreden av de sjeldne.

Bandet er opprinnelig fra Italia og dette er deres første turnébesøk i Norge.

We will rock you!

Arrangør

Lokale

Ballroom AS, Nedre Vollgate 11, 0158 Oslo

Hjelp - FAQ

 • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

  Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

  Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

 • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

  Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

 • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

  Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

 • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

  Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.

Oppdag mer