Fredagsavspenning: Tromme- og gongavspenning - Oslo Sentrum

23. November 2018, 17:00 - 18:30

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger!
Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen hver fredag Kl 17.00

23.november kl 17: Tromme- og gongavspenning, 17-18.30 med Merete, som er gongmester samt har en sjaman utdannelse

Velkommen til fredags avspenning 23. November fra kl. 17-18.30.

Vi begynner med en rolig guided avspenning med musikk, etterfulgt av noen jordings øvelser. Chakra dynamisk meditasjon med tromme som styrker og balanserer energi hjulene. Etterfulgt av ett langt gongbad som kan ta deg med på en reise i lyd. 

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

PRIS 300 kr.

Begrenset antall - maks 12 stk.

Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg. Ring nede på 312 (Medisinsk Yoga og mindfulness)

Du blir ledet gjennom kvelden av:
MERETE GROLL, gongspiller, mediyogalærer og sykepleier.  Hun tar nå utdannelse i sjamanisme.

SPØRSMÅL: Har du aldri vært med på avspenning med gong og har spørsmål - ta gjerne kontakt på mediyoga.oslo@gmail.com


Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.

Påmedling er bindende. Her kan du lese om våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

Billett Ikke tilgjengelig