Fredagsavspenning: Gull, røkelse og myrra: å hvile inn i stillhet

14. Desember 2018, 17:00 - 18:30

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger!
Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen hver fredag Kl 17.00-18.30

14.desember kl 17: Gull, røkelse og myrra: å hvile inn i stillhet - med Vivian Alexandra

Desember og juletiden er en måned som for mange bærer preg av høyt tempo og full kalender. Under alt dette hviler en dyp ro, og stillhet: Vinterens hvilende ro. Velkommen til denne siste fredagsavspenningen i desember.

Vi fyller rommet med hellige dufter. Gjennom enkle og myke bevegelser åpner og avspenner vi kroppen. Vi avslutter med en ledet avspenning og meditasjon, og lar oss hvile inn i stillhet. Francinsence har blitt brukt til meditasjon og kontemplasjonspraksiser i århundrer. Kombinert med myrra og andre dufter, kan den gi en ekstra drahjelp for å åpne puste, roe sinnet og finne hvile i kroppen.

Pris: 300 kr (inkl bilettavgift 27.49 kr)

Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg. Ring nede på 312 (Medisinsk Yoga og mindfulness)

Kursholder: Vivian Alexandra Knutsen har utdanning i selvutvikling og veiledning i livsprosesser fra ILIANA akademiet. Hun har videreutdanning i oppmerksomt nærvær fra høgskolen i Gjøvik, har undervist Mindfulness for unge voksne på Hadeland folkehøgskole, og også undervist ved Vangseter behandlingsklinikk.

Har du spørsmål om eventet? Ta kontakt på epost: romforro@gmail.com, telefon: +47 41 54 26 69 (Vivian Alexandra)

-------------------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon

Påmedling er bindende. Her kan du lese om våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

Betalt billett

Ikke tilgjengelig