Fredagsavspenning: Å hvile i våken væren

2. November 2018, 17:00 - 18:15

Medisinsk yoga og mindfulness Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo

Ønsker du en deilig avslutning på arbeidsuken, en stille kropp og et sinn i hvilemodus? Bli med på våre ukentlige fredagsavspenninger!
Fredagsklassene holdes av Maria Andersen og Vivian Alexandra Knutsen hver fredag Kl 17.00-18.15.

2.november kl 17: Å hvile i våken væren - med Vivian Alexandra

En ledet sittende meditasjon hvor vi lar oss lande i «NU’et». Gjennom pust og det kreative sinnet, puster vi ut stresset, åpner sansene og tilstedeværelsen, og lar oss hvile våkent, oppmerksomt og nærværende i øyeblikket. Vi avslutter med en liggende guidet avspenning av kroppen.

Pris: 300 kr (inkl bilettavgift 27.49 kr)

Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg. Ring nede på 312 (Medisinsk Yoga og mindfulness)

Kursholder: Vivian Alexandra Knutsen har utdanning i selvutvikling og veiledning i livsprosesser fra ILIANA akademiet. Hun har videreutdanning i oppmerksomt nærvær fra høgskolen i Gjøvik, har undervist Mindfulness for unge voksne på Hadeland folkehøgskole, og også undervist ved Vangseter behandlingsklinikk.

Har du spørsmål om eventet? Ta kontakt på epost: romforro@gmail.com, telefon: +47 41 54 26 69 (Vivian Alexandra)

-------------------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om leidg plass), hver tilfelle vurderes separat.

Betalt billett

Ikke tilgjengelig